:: AmbientDream :: - :animanga:photography:art:architecture:
Image hosted by Photobucket.com
By: Maghfirah Rifaad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Friday, 2-Nov-2007 12:50 Email | Share | | Bookmark
This account is dead.

Aku dah tak update account ni lagi. T__T

sesiapa yang berminat... harap ke page FP aku yang baru... tima kasih!!!♥♥ ^^

http://ambientdream.fotopages.com



Wednesday, 23-Aug-2006 18:14 Email | Share | | Bookmark
Shah Alam trip dulu..

sun rays
masjid shah alam
mbsa
hehehe... dah lama pi pun .. saja nak post balik photo lama... adeh @_@



Friday, 4-Aug-2006 11:32 Email | Share | | Bookmark
:: reminiscence - penang ::



Yay.. gambar Penang aku dah siap.. Penang ni banyak mengukir memori yg manis bagi aku .. (walaupun environment Georgetown yg agak sesak @_@) harap2 korang enjoy tgk gambar2 ni macammana aku pun enjoy pegi sana!









more pics at :-

http://www.flickr.com/photos/89859997@N00/sets/72157594220595584/


Tuesday, 1-Aug-2006 22:08 Email | Share | | Bookmark
Olympiarch - XIX Architectural Workshop at UTM Skudai

aihh... dah siap dah gambar2 Olympiarch aku yg aku dah janjikan kat korang ..aiayaya..



Olympiarch kali ni mmg bagi banyak la kenangan manis kat aku .. aku betul2 hargai sangat .. hope korang enjoy melihat gambar2 ni macammana aku gi Olympiarch dulu!! n__n

nak tgk masuk kat :-

http://www.flickr.com/photos/89859997@N00/sets/72157594220562826/

olympiarch always in my memories!!


Sunday, 21-May-2006 12:38 Email | Share | | Bookmark

aaaa.... takde apa apa pun......

saje nak cakap ...........aku MINAT GILE kat Rain yg berlakon full house tu .... ;_________; pastu lagu dia suma sedap sedap ...... isk isk .......tak tahan....... TT________TT



moge aku ngan Bi berkekalan selamanye


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net